2014-10-25 Prešporský ultra trial 50km/+1850

Veľa ľudí beháva kvôli chudnutiu, fitness alebo zábave. Iní majú z behu relax alebo je to pre nich spôsob ako odbúrať stres. Poslednú dobu už 42,2 km maratón nie je bežecký vrchol a prave preto stale viac a viac ľudí je motivovaných myšlienkou rozširovania si svojich fyzických a psychických hraníc. Ulta trail je spôsob ako spoznať seba samého. Je to dobrodružstvo do vlastnej duše, ktoré nezakúsi veľa ľudí.

Ultra trail behanie je niečo, čo nemôžete urobiť za nikoho iného. Keď bežíte maratón, celá vaša rodina a kamaráti – ne-bežci si myslia, že ste superstar. Môžu vás počkať v cieli a rozprávajú o vás s pýchou a hovoria vám aký ste úžasný.

Keď bežíte ultra ste sám. Sám čelíte vašim démonom v neznámom teréne. Nie je tam žiadna externá  motivácia, ktorá by vám zlepšila náladu. Nie sú tam žiadni fanúšikovia, ktorí skandujú vaše meno.  No zároveň dokončenie ultra sa nedá porovnať s maratónom. Keď zvládnete ultra tak si uvedomíte, že dokážete „čokoľvek“. Druhý deň pôjdete do práce a niekomu to spomeniete, ale namiesto uznania sa na vás ľudia budú pozerať ako na šialeného. Vaši známi vám nebudú rozumieť. Ak chcete uznanie, behajte maratón. Ak hľadáte skúsenosť osobnej sily a vytrvalosti, ktorá zmení váš život, dokončite ultra.

Dnes sme si zabehli Prešporský Ultra Trial. Dľžka 50km prevýšene +1850m. Krásna trasa cez bratislavske lesy a veľmi dobre zvládnutá organizácia pretekov, mi dnes spravili veľkú radosť.
Výsledný čas 8h 20min.

One thought on “2014-10-25 Prešporský ultra trial 50km/+1850

  1. Wow, amazing blog structure! How long have you been running a blog for?
    you made running a blog glance easy. The entire look of
    your site is excellent, let alone the content!
    You can see similar here dobry sklep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *